20
Pengalaman 20 Taun ing Fountain
1000
Saklawasé 1000 Fountain Solutions
20
20+ Sertifikasi Fountain
24
Layanan Pelanggan 24×7

PROSES LAYANAN lan SOLUSI

Kita bisa nawakake layanan: desain banyu mancur nari musik, manufaktur banyu mancur musik gedhe,
instalasi banyu mancur musik nari ruangan, rekonstruksi proyek banyu mancur musik lan pangopènan banyu mancur musik nari.
Yen sampeyan kudu tuku sawetara peralatan sumbering: Mung ngirim kita priksaan.
Yen sampeyan kudu nindakake proyek banyu mancur, kita butuh informasi ing ngisor iki:

Informasi Situs

Informasi Situs

Informasi proyek kayata foto, rendering, gambar CAD, lan sapiturute bisa diwenehake kanggo nggampangake komunikasi sing efisien.

Pangarepan Pelanggan

Pangarepan Pelanggan

Komunikasi babagan proyek banyu mancur lan ngerti kabutuhan klien kanggo konstruksi banyu mancur.

Desain sing disesuaikan

Desain sing disesuaikan

Miturut kabutuhan konstruksi pelanggan, Longxin Fountain bakal nyedhiyakake solusi banyu mancur sing dirancang khusus sing cocog karo kahanan proyek banyu mancur.

Kabeh-klebu Layanan

Kabeh-klebu Layanan

Layanan pelanggan khusus kanggo nyedhiyakake layanan sing efisien lan profesional uga layanan sawise-sales kanggo njamin pelanggan.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Pabrik Fountain Neijiang Longxin minangka pabrikan banyu mancur sing berwibawa lan profesional.Pabrik Fountain Neijiang Longxin duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing industri banyu mancur.Kita minangka produsen, supplier lan eksportir sing nggawe macem-macem jinis banyu mancur.

Minangka perusahaan desain lan konstruksi banyu mancur internasional, kita duwe teknologi terkemuka lan tim konstruksi berkualitas tinggi kalebu sawetara insinyur senior, perancang animasi grafis & 3D.

We darmabakti ing desain etuking, instalasi, debugging, Pabrik, nganyarke lan reconstruction, etc. Ing ndhuwur iku, kita duwe sawetara saka sudhut bagean sumbering kalebu limo sumbering nozzles, lampu sumbering LED, pump banyu mancur, lunak kontrol lan liyane.

Ndeleng Liyane

WARTA ENTERPRISE

dancing-musical-fountain, fountain-equipment, making-fountain, fountain-pabrik

Proyek Air Mancur Musik Dancing Perlu Wh...

Banyu mancur musik tari wis dadi im ...

dancing-musical-fountain, nggawe-fountain, fountain-pabrik

Apa Jenis Air Mancur Musik Tari...

Plaza minangka aliran akeh wong ing sawijining pub ...

dancing-musical-fountain, nggawe-fountain, fountain-pabrik

Produksi Dancing Musical Fountain Pr...

Ing produksi tarian musik ...

Ndeleng liyane