20
Pengalaman 20 Taun ing Fountain
1000
Saklawasé 1000 Fountain Solutions
20
20+ Sertifikasi Fountain
24
Layanan Pelanggan 24×7

Pilih banyu mancur miturut pemandangan

berkas_6
berkas_7
berkas_8

BABAGAN AWAKE DHEWE

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Pabrik Fountain Neijiang Longxin minangka perusahaan sing berwibawa, profesional, lan maju kanthi modal kadhaptar USD 5.3 yuta, sing wis didegake luwih saka 10 taun.Kita minangka produsen, supplier lan eksportir sing nggawe macem-macem jinis banyu mancur.

Minangka perusahaan desain lan konstruksi banyu mancur internasional, kita duwe teknologi terkemuka lan tim konstruksi berkualitas tinggi kalebu sawetara insinyur senior, perancang animasi grafis & 3D.

We darmabakti ing desain etuking, instalasi, debugging, Pabrik, nganyarke lan reconstruction, etc. Ing ndhuwur iku, kita duwe sawetara saka sudhut bagean sumbering kalebu limo sumbering nozzles, lampu sumbering LED, pump banyu mancur, lunak kontrol lan liyane.

Ndeleng Liyane

Kasus proyek

zd
berkas_6
berkas_7
berkas_8

PROSES LAYANAN lan SOLUSI

Kita bisa nawakake layanan: Desain, Manufaktur, Instalasi, Rekonstruksi lan Maintenance.
Yen sampeyan kudu tuku sawetara peralatan sumbering: Mung ngirim kita priksaan.
Yen sampeyan kudu nindakake proyek kasebut, kita butuh informasi ing ngisor iki:

rencana situs CAD

rencana situs CAD

Rencana Situs CAD proyek banyu mancur (Luwih nuduhake ukuran lan wangun situs ing ngendi sampeyan mbangun banyu mancur, lan luwih apik nuduhake bangunan. Kali utawa kondisi dalan lingkungan).

Anggaran

Anggaran

Perusahaan kita janji manawa kualitas proyek waterscape luwih unggul lan durasi instalasi lan debugging yaiku 90 dina.

layanan lengkap

layanan lengkap

Apa sampeyan mung butuh set peralatan banyu mancur utawa sawetara layanan kaya instalasi?

Desain

Desain

Yen bisa, sampeyan bisa ngirim video utawa sawetara gambar kanggo mbantu AS nggawe desain sing cocog kanggo sampeyan.

WARTA ENTERPRISE

1

Manfaat Pedhut Ponggawa

Matrix Fountain minangka jinis banyu mancur lantai ...

1

Kita minangka penawar sing menang!

Matrix Fountain minangka jinis banyu mancur lantai ...

gambar003

Warna-warni Lampu LED Musik Fountain Outdo...

Matrix Fountain minangka jinis banyu mancur lantai ...

Ndeleng liyane