dhaptar2

Produk

Pabrik Fountain Longxin minangka perusahaan banyu mancur musik tarian ing China sing fokus ing desain banyu mancur musik tari inovatif, konstruksi banyu mancur musik nari, instalasi banyu mancur musik nari, aksesoris banyu mancur musik nari lan proyek banyu mancur musik nari.
  • AIR SUMUT ANGIN

    AIR SUMUT ANGIN

    Iki minangka klompok banyu mancur kincir angin minangka inti saka fitur banyu saka kombinasi banyu mancur bunder, bisa digunakake minangka plataran, plaza, area komersial, hotel, pabrik, bangunan kantor lan pemandangan liyane saka malang banyu mancur seni, ing beautification saka lingkungan ing wektu sing padha, nanging uga kanggo narik kawigaten turis kanggo nonton.Banyu mancur kincir angin nduweni rong ukuran standar diameter 4 meter lan diameter 5 meter, sing cocog kanggo blumbang bunder 4,5 meter-5 meter lan 5,5 meter-6 meter.Mesthi kita uga bisa nyedhiyani ukuran selaras fitur banyu mancur miturut kabutuhan.Peralatan banyu mancur kincir angin iki, apa iku muncung, pipa, utawa pompa dipilih 304 stainless steel, kinerja stabil, kekiatan, pungkasan operasi lan pangopènan gampang lan prasaja.

  • CLUSTER FOUNTAIN

    CLUSTER FOUNTAIN

    Iki minangka klompok banyu mancur kluster minangka inti saka fitur banyu saka kombinasi banyu mancur bunder, bisa digunakake minangka plataran, plaza, area komersial, hotel, pabrik, bangunan kantor lan pemandangan liyane saka malang banyu mancur seni, ing beautification saka lingkungan ing wektu sing padha, nanging uga kanggo narik kawigaten turis kanggo nonton.Fountain kluster nduweni 2 mode kombinasi, uga rong ukuran standar kanthi diameter 4 meter lan diameter 5 meter, sing cocog kanggo blumbang bunder 4,5 meter-5 meter lan 5,5 meter-6 meter.Mesthi kita uga bisa nyedhiyani ukuran selaras fitur banyu mancur miturut kabutuhan.Peralatan banyu mancur kluster iki, apa muncung, pipa, utawa pompa dipilih baja tahan karat 304, kinerja stabil, daya tahan, operasi telat lan pangopènan gampang lan gampang.

  • AIR DANDELION

    AIR DANDELION

    Iki minangka klompok banyu mancur dandelion minangka inti saka fitur banyu saka kombinasi banyu mancur bunder, bisa digunakake minangka plataran, plaza, area komersial, hotel, pabrik, bangunan kantor lan pemandangan liyane saka malang banyu mancur seni, ing beautification saka lingkungan ing wektu sing padha, nanging uga kanggo narik kawigaten turis kanggo nonton.Fountain Dandelion nduweni 3 mode kombinasi, uga rong ukuran standar diameter 4 meter lan diameter 5 meter, sing cocog kanggo blumbang bunder 4,5 meter-5 meter lan 5,5 meter-6 meter.Mesthi kita uga bisa nyedhiyani ukuran selaras fitur banyu mancur miturut kabutuhan.peralatan sumbering dandelion iki, apa iku muncung, piping, utawa pumps dipilih 304 stainless steel, kinerja stabil, kekiatan, pungkasan operasi lan pangopènan gampang lan prasaja.

  • SUMUR KEMBANG ROTATING

    SUMUR KEMBANG ROTATING

    Iki minangka klompok banyu mancur kembang sing puteran minangka inti saka fitur banyu saka kombinasi banyu mancur bunder, bisa digunakake minangka plataran, plaza, area komersial, hotel, pabrik, bangunan kantor lan pemandangan liyane saka malang banyu mancur seni, ing beautification saka lingkungan ing wektu sing padha, nanging uga kanggo narik kawigaten turis kanggo nonton.Banyu mancur kembang puteran duwe 4 mode kombinasi, uga rong ukuran standar diameter 4 meter lan diameter 5 meter, sing cocog kanggo kolam renang bunder 4,5 meter-5 meter lan 5,5 meter-6 meter.Mesthi kita uga bisa nyedhiyani ukuran selaras fitur banyu mancur miturut kabutuhan.Peralatan banyu mancur kembang sing puteran iki, apa muncung, pipa, utawa pompa dipilih baja tahan karat 304, kinerja stabil, daya tahan, operasi telat lan pangopènan gampang lan gampang.
  • Mini Musical Water Fountain Jamur Fountain Nozzle & Payung Fountain

    Mini Musical Water Fountain Jamur Fountain Nozzle & Payung Fountain

    Jenis banyu ingnozzle banyu mancur jamuriku hemispherical, kang padha karo jamur.Kanthi konsumsi banyu kurang lanswara kurang saka nyemprotake banyu, nozzle banyu mancur jamur cocok kanggo macem-macem skenario.Lan muncung banyu mancur jamur luwih apik tanpa angin.

    Pabrik Air Mancur Longxinsales langsung, construction saka kabeh jinis banyu mancur musicdesain lan construction, kanthi pengalaman industri pirang-pirang taun, macem-macem wujud, komisioning konstruksi teknik kanthi ati-ati, kabutuhan proyek lengkap, skema desain sing disesuaikan.

  • Stainless Steel Morning Glory Fountain Nozzle Kembang Water Fountain Nozzle

    Stainless Steel Morning Glory Fountain Nozzle Kembang Water Fountain Nozzle

    Ing ngisor tekanan banyu kurang, lengkapesuk kamulyan fountain muncungbisa kawangun.Iku cocok kanggo nggunakake ing macem-macem pemandangan.Efek banyu mancur ing lingkungan tanpa angin luwih apik.

    Banyu Mancur Longxinwis nindakake atusan proyèk banyu mancur, proyèk banyu mancur gedhe-ukuran duwepengalaman sugih, tim profesional, kanggo nggawe landmark kutha.

  • DMX512 Control Laminar Flow Fountain Taman Musical Outdoor Dekorasi Water Fountain Nozzle

    DMX512 Control Laminar Flow Fountain Taman Musical Outdoor Dekorasi Water Fountain Nozzle

    Fountain Aliran Laminaruga disebut Jet Water Fountain, kolom banyu sing spws metu Gamelan lan terus-terusan, bening kristal kaya akolom kaca kristal;Kolom banyu mancur mili ing sadawane lintasan kurva sing disetel;Ana singsumber cahya LED nangnozzle, lan kolom banyu padhang luwih ayu ing wayah wengi.

    Banyu Mancur Longxinduwe tim produksi banyu mancur musik senior internasional, tim riset lan pangembangan teknologi canggih, tim konstruksi sing luar biasa.Produksi banyu mancur musik20 taunpengalaman teknis,kualitas apik, rega murah.

  • Jumping Jet Fountain Outdoor Garden Dekorasi Water Fountain Stainless Steel Fountain Nozzle

    Jumping Jet Fountain Outdoor Garden Dekorasi Water Fountain Stainless Steel Fountain Nozzle

    Banyu mili liwat ingjumping jet fountaindadi kolom banyu segmen kristal, sing mili ing sadawane lintasan kurva sing disetel.Jet dilengkapikaro lampu, sing nggawekolom banyu ngetokake cahyalan mbentuk fitur banyu karakteristik.

    Banyu Mancur Longxinfokus ing kabeh jinis peralatan sumbering gedhe, ingsumber sumbersaka peralatan banyu mancur gedheprodusen, produksi, instalasi lan debugging, specifications lengkap, desain kepileh.

  • Ice Tower Fountain Nozzle Outdoor Wall Fountain Cascade Adjustable Stainless Steel Fountain Spray Nozzle

    Ice Tower Fountain Nozzle Outdoor Wall Fountain Cascade Adjustable Stainless Steel Fountain Spray Nozzle

    Ingmuncung banyu mancur menara esnyampur udara lan banyu kanggo mbentuk fitur banyu,bentuke kaya menara utawa cedar.Kerjane luwih apik ing cahya ing wayah wengi.

    Banyu Mancur Longxin, peralatan banyu mancursupplier, sistem peralatan banyu mancurinstalasilan commissioning, sumbering profesional, engineering sumbering gedheprodusen,nyokongkustomisasi, tim construction profesional, akeh taun pengalaman construction lanskap.

  • Foam Fountain Nozzle Pabrik Langsung Stainless Steel lan Tembaga Water Fountain Nozzle

    Foam Fountain Nozzle Pabrik Langsung Stainless Steel lan Tembaga Water Fountain Nozzle

    Nozzle banyu mancurnyedhot hawa,nyampur banyu lan hawa, lan semprotankolom banyu luruskang katon endah sanajan awan.

    Banyu Mancur Longxinduwe elittim desain, kanthi kreatifitas majeng kanggo nggawe malang banyu mancur khas, pabrik banyu mancur Longxin, banyu mancurdesain lan constructionintegrasi sawise-sales,sawise-salespangayoman.

  • Crystal Ball Dandelion Fountain Nozzle Stainless Steel Kembang Wangun Fountain kanggo Outdoor Pool

    Crystal Ball Dandelion Fountain Nozzle Stainless Steel Kembang Wangun Fountain kanggo Outdoor Pool

    Nozzle banyu mancur dandelionuga dikenal minangka nozzle kristal.Bentuk semprotan banyu saka muncung banyu mancur dandelion yaiku abal kembang, sing cocok kanggo malang banyu mancur ing macem-macem lingkungan.Ana syarat dhuwur kanggo kualitas banyu supaya pangguna kudu nginstal filter kasebut.

    Banyu Mancur Longxinnampilake macem-macem unsur budaya kanthi teknologi dhuwur.Iku apik kanggo nggabungake banyu mancur lan nggawekualitas dhuwurbanyu mancur musik liwat sandiworo banyu, laser, semangat lan unsur technical liyane.

  • Stainless Steel Gelembung Jet Fountain Nozzle kanggo Taman Pool

    Stainless Steel Gelembung Jet Fountain Nozzle kanggo Taman Pool

    Ingbaja tahan karat nozzle banyu mancur gelembung jetyaiku jinis muncung aerasi, sing bisa nyedhot hawa nalika nyemprotake banyu, saengga wujud banyu dadi putih.kolom banyu kebak hawa.Banyu liwat nozzle fountain jet gelembung stainless steel ana ing negara fluktuasi lan mawarni-warni.

    Banyu Mancur Longxiniku pilihan pisanan kanggodesain banyu mancur, kanthi tim desain senior internasional, tim riset lan pangembangan teknologi canggih, perusahaan desain sing apik banget, ngrancang luwih saka 100 fitur banyu mancur kutha.

  • 123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3