dhaptar2

Lampu Fountain Kering Led Stainless Steel

  • LED Tengah Lubang Ring Fountain Cahya Ganti Warna IP68 Waterproof Underwater Landscape Sorotan

    LED Tengah Lubang Ring Fountain Cahya Ganti Warna IP68 Waterproof Underwater Landscape Sorotan

    Kanthi tingkat anti banyu IP68,led tengah bolongan ring sumbering cahyabisa digunakake ing jero banyu kanggo dangu kanggo nyedhiyani cahya kanggo sumbering.Awak cahya mancur ring bolongan tengah sing dipimpin digawe saka304 stainless steel.Produksi punikakuwat lan awet, aman lan ramah lingkungan.
    1.50.000 jamurip dawa kerja- mimpin lampu mancur ring bolongan tengah
    2.IP68dirating anti banyu lan dustproof- mimpin cahya mancur ring bolongan tengah
    3. CE, RoHS, IOS9001sertifikasi– mimpin lampu sumbering ring bolongan tengah
    4.Pilihan instalasi liyane kasedhiya– mimpin lampu sumbering ring bolongan tengah
    5.Werna luwih enthengkasedhiya- mimpin lampu mancur ring bolongan tengah

    Pabrik Air Mancur Longxinminangka riset lan pangembangan sumber banyu,desain, construction, instalasi, pangopènaning salah siji saka manufaktur sumbering profesional.karoluwih saka 20 taunpengalaman sing gegandhengan karo banyu mancur, kekuatan sing kuat, pabrik kasebut wis nindakake atusan proyek teknik domestik lan internasional.

  • Led Stainless Steel Dry Fountain Lamp underwater led fountain lamp 12w dengan IP68 waterproof DMX 512 perubahan warna

    Led Stainless Steel Dry Fountain Lamp underwater led fountain lamp 12w dengan IP68 waterproof DMX 512 perubahan warna

    Ingdipimpin lampu banyu mancur garing stainless steeltekanIP68 anti banyutingkat lan bisa ing jero banyu kanggo dangu kanggo nyedhiyani efek cahya kanggo banyu mancur music dancing.Badan lampu banyu mancur garing stainless steel digawe saka304 stainless steel.produk punikakuwat, awet, aman lan ramah lingkungan.

    Pabrik Air Mancur Longxinwis luwih saka20 taunsaka banyu mancur musik dancingpengalaman construction, desain pesawat, construction, instalasiminangka siji, layanan siji-mandeg, layanan wicaksana.Nyedhiyakake kualitas alayanan fter-sales, 24 jam dina online, kualitas lan jumlahe, dipercaya sawise-sales.