dhaptar2

Kabar

Kabar

  • Jinis Fountain Musik Tari Apa sing Cocog kanggo Alun-alun

    Jinis Fountain Musik Tari Apa sing Cocog kanggo Alun-alun

    Plaza minangka aliran akeh wong ing papan umum, lan set banyu mancur musik nari uga dibutuhake.Kanthi nganyari lanskap banyu mancur musik nari, wong ing lanskap banyu mancur musik nari uga bisa dideleng ing endi wae.Dadi ing pirang-pirang jinis banyu mancur, sing nari ...
    Waca liyane
  • Produksi Dancing Musical Fountain Pancegahan

    Produksi Dancing Musical Fountain Pancegahan

    Ing produksi banyu mancur musik nari, saben jinis banyu mancur musik nari kanggo syarat konstruksi beda-beda, fokus ing perlu kanggo mbayar manungsa waé menyang TCTerms ing ngisor iki: 1, blumbang banyu mancur nari kanggo nindakake sawetara tes mechanical kanggo nyegah ambruk. ing...
    Waca liyane
  • Kolam Musik Dancing Fountain Project Proses Konstruksi

    Kolam Musik Dancing Fountain Project Proses Konstruksi

    Proses konstruksi proyek banyu mancur dancing pool musik kaya ing ngisor iki: 1, Siapke pipa banyu mancur, nozzle, peralatan kontrol lan peralatan distribusi daya banyu mancur tari musik kolam renang Proyek banyu mancur nari musik kolam renang kudu nyiapake bahan sadurunge, utamane kolam renang musik dancing founta. .
    Waca liyane
  • Kepiye Longxin Fountain Company kuotasi kanggo peralatan banyu mancur musik?

    Kepiye Longxin Fountain Company kuotasi kanggo peralatan banyu mancur musik?

    Kutipan perusahaan banyu mancur musik Longxin, ana rong cara: 1, Salah sawijining cara yaiku nyedhiyakake dhaptar peralatan banyu mancur musik sing ana ing tangan, kita langsung ngetung rega.2, Cara liya yaiku nyedhiyakake kabutuhan khusus saka banyu mancur musik, ayo ngetokake banyu mancur ...
    Waca liyane
  • Apa dianjurake kanggo nggunakake pump voltase kurang 24V kanggo banyu mancur music kothak garing?

    Apa dianjurake kanggo nggunakake pump voltase kurang 24V kanggo banyu mancur music kothak garing?

    Banyu mancur musik kothak garing utamane digunakake ing alun-alun lan wilayah sibuk liyane ing distrik bisnis, aliran wong, banyu mancur musik kothak garing mbukak nalika bocah-bocah uga luwih akeh, pompa voltase sithik voltase 24V relatif bisa nyuda resiko kejut listrik, ngurangi bebaya safety....
    Waca liyane
  • Proses Apa sing Dibutuhake Kanggo Konstruksi Fountain Musik?

    Proses Apa sing Dibutuhake Kanggo Konstruksi Fountain Musik?

    Proses konstruksi banyu mancur musik minangka proses sing rumit sing mbutuhake desainer banyu mancur musik, insinyur banyu mancur musik lan teknisi banyu mancur musik supaya bisa kerja bareng.Ing ngisor iki minangka tahapan utama proses konstruksi banyu mancur musik blumbang: 1. Proyek mbutuhake konfirmasi dancin ...
    Waca liyane
  • Where Kanggo Mbangun Fountain Musical

    Where Kanggo Mbangun Fountain Musical

    Produsen banyu mancur profesional desain banyu mancur musik Longxin lan nggawe banyu mancur musik bisa dibangun ing papan ing ngisor iki: Lapangan umum lan pusat kutha: alun-alun umum lan pusat kutha minangka papan sing cocog kanggo mbangun banyu mancur musik.Biasane papan kanggo kumpul wong, ...
    Waca liyane
  • Apa Tujuan Instalasi Peralatan Air Mancur Musik Tari?

    Apa Tujuan Instalasi Peralatan Air Mancur Musik Tari?

    Banyu mancur musik nari, minangka unsur penting ing desain banyu mancur lanskap kutha modern, ora mung nghias lingkungan, nanging uga duwe efek pirang-pirang kanggo ngresiki hawa, nyuda gangguan, lan nambah rasa kutha.Dheweke nggawe pesta visual lan pendengaran sing obah liwat kombinasi ...
    Waca liyane
  • Musical Fountain Produsen - CNC Digital Water Curtain Fountain Equipment Pambuka

    Musical Fountain Produsen - CNC Digital Water Curtain Fountain Equipment Pambuka

    CNC Digital Water Curtain minangka piranti sing ngontrol aliran banyu liwat teknologi kontrol numerik komputer lan digunakake kanggo nggawe tirai banyu kanthi macem-macem wujud, pola lan efek.Iki entuk efek langsir banyu dinamis kanthi ngontrol jetting lan mandheg aliran banyu ...
    Waca liyane
  • Informasi Apa sing Dibutuhake Kanggo Desain Fountain Musik Dancing?

    Informasi Apa sing Dibutuhake Kanggo Desain Fountain Musik Dancing?

    Sajrone proses desain banyu mancur musik, klien kudu komunikasi kanthi lengkap karo perusahaan banyu mancur musik kanggo mesthekake yen desain banyu mancur musik pungkasane nyukupi kabutuhan lan pangarepan.Kanggo nggayuh tujuan kasebut, klien kudu menehi informasi kunci ing ngisor iki ...
    Waca liyane
  • Produsen Peralatan Fountain - Katrangan Sistem Pernafasan Fire Fountain

    Produsen Peralatan Fountain - Katrangan Sistem Pernafasan Fire Fountain

    Sistem banyu mancur ambegan geni terus berkembang lan inovasi minangka bagéan saka seni pertunjukan, perayaan, lan dekorasi kanggo lingkungan tartamtu.2014 ndeleng mbukak kunci kemajuan teknologi penting, pangembangan Bio-Alkohol Oil Fire-Breathing System saka geni ...
    Waca liyane
  • Undangan: Pabrik Air Mancur Longxin Melu ing Pameran Kanton kaping 135

    Undangan: Pabrik Air Mancur Longxin Melu ing Pameran Kanton kaping 135

    Neijiang Longxin Fountain Factory will participate in the 135th Canton Fair. Welcome to visit our booth!!! Date: April 23-27,2024 Exhibition Area: North Square of Area B of the Exhibition Hall Decorations and Outdoor Spa Facilities Phase 2 13.0D01,E03 Contact Us E-mail:jenniferwang953@gmail.com...
    Waca liyane